Fit en vitaal

Eenmaal per jaar verstuurt Kroon op het Werk een Fitbox. Ook dit jaar was ik één van de geselecteerde personen om deze box te mogen ontvangen. Vol met producten die een bijdrage leveren aan je weerstand en welzijn.


Neem bijvoorbeeld de deodorant van Borotalco;


Borotalco deodorant biedt effectieve, langdurige bescherming tegen transpiratie. Het krachtige microtalkpoeder, dat transpiratie absorbeert, reguleert de transpiratie en houdt je huid langer droog. Daarnaast biedt de microtalk een verfrissende en verzachtende werking op de huid. Borotalco bevat 0% alcohol en is geschikt voor de gevoelige huid. Borotalco werd in 1904 in Italië geïntroduceerd. Vorig jaar zag ik deze deodornt voor het eerst op een event. Ik kreeg er toen verschillende mee naar huis om te testen. Naast de frisse geur van bijvoorbeeld de Original (frisse citrusvruchten gecombineerd met de zachte geur van witte bloemen en talkpoeder) zo zijn er nog een paar meer in het assortiment. De Original, Invisible, Intensive, Pure en Active. Voor hem en haar. Mijn man gebruikt sindsdien geen andere deodorant meer! Hij heeft al verscheidene geprobeerd maar sinds een jaar wil hij geen andere meer, hij was heel blij met de 2 deo's in deze box, dat begrijp je wel.

Wat er nog meer in zat ;

*ElkeMelk , dit is melk per koe verwerkt en verpakt binnen 10 minuten na het melken, waardoor ongekend vers. Het is volle melk omdat het de hele melk van de koe is, qua gehalten varieeert het tussen de 2 en 6 procent. Dus van halfvol tot dubbel vol.Verkrijgbaar bij Albert Heijn.

* Purasana, plantaardige en lichtverteerbare erwteneiwit-shake verrijkt met vezels en superfoods. Zo heb je altijd een gezonde snack bij de hand. Voor mij was deze nieuw. Normaliter gebruik ik geen proteïne shakes, maar deze wel geprobeerd. Ik sport 4x in de week (krachttraining) en na mijn training heb ik een shake gedronken om de eiwitten aan te vullen. Ik was oprecht aangenaam verrast en overtuigd dat er dus ook lekkere/voedzame eiwit shakes bestaan. Inmiddels heb ik de shake al 3x gedronken na een training, vanmorgen nog zei ik "ik denk dat ik een bus ga betsellen". Verkrijgbaar in de natuurvoedingwinkel of op pursana.com

* Stegeman , vegetarisch broodbeleg

* Flora Plant , plant-based food.

* Servero , smoothie bowls. Hèt nieuwe tussendoortje gemaakt van 100% fruit of 100% fruit en groenten met een voedzame topping van pitten en zaden.

* Go Now, gembersap en gembershot.


De linkjes naar de site kun je vinden achter het desbetreffende product(naam) mocht je interesse zijn gewekt en je meer informatie zou willen. Ik ben absoluut enthousiast over allemaal. Over smaak kun je twisten maar gelet op de inhoud en de puurheid van de verschillende producten was ik zeer gemotiveerd deze onder de aandacht te brengen. Sharing is caring toch?


Liefs,


Carien
Boots, beauty

onlangs ontving ik een pakketje met producten van Boots om te testen, uit te proberen. Ik vertel je er heel graag mijn mening over.

het Groene Normaal

elke dag een schepje extra groenten op het bord

Africa Organics

natuurlijke haarverzorging

CIRCADIA

by Dr. Pugliese

Collagen Beauty Drink

unieke collageendrinks van Physalis

Farmed Today

gezonde voeding van lokale ondernemers

STRESS BALANS

helpt bij stress-situaties

Easy Veggie

voor een lekker easy dagje zonder vlees

Kleine dingen

als thuisblijven ook buiten nog mag zijn

All in the mind

ik ga in dit blog in op mijn geplaatse post op Instagram van onlangs

Gezichtsbehandeling thuis

professionele thuis treatment met Webecos

April

en zo is het 1 april

Boneninspiratie

Bravo voor de boon!

SPA

een ode aan de magie van het mineraalwater

Slechte film

En dan blijkt het ineens óók ons aan te gaan

Introductie

Wist jij dat ik ook wel eens wat vertel over producten op Instagram?

Bonjasky Academy


Uitgenodigd worden voor een Event van een nieuwe club in Hilversum met een clinic van Remy Bonjasky...natuurlijk wil ik daar heen.

Mattie

het is al weer 8 jaar geleden dat onze eerste hond bij ons kwam wonen.

Gezondheidsbeurs

Vandaag, 7 februari '20 zijn wij (mijn man en ik) samen naar de gezondheidsbeurs gegaan in de jaarbeurs in Utrecht.

Slaap

Ontspannen naar dromenland en in dromenland blijven. Iets wat een veelgehoorde klacht is voor mensen met fibromyalgie..het slaappatroon.

Verandering

Alsof ik op een dag ben gaan slapen en wakker werd in een slechte droom. Dat is hoe ik uitleg hoe ik mij momenteel voel. Het blijft lastig te verwerken dat het er zo plots in is geslopen.