Slaap

Kun jij goed slapen? Of lekker slapen? Hoe vraag je zoiets? Of hoe stel je deze vraag?

Nou als ik voor mezelf mag spreken slaap ik echt niet heel erg fijn. Op zich val ik wel redelijk snel in slaap maar word ik vaak na een uurtje of twee al weer wakker. Gebroken nachten heb ik. Op instagram zag ik een post over de good night producten van Physalis via een post van mvpramsterdam . In al mijn enthousiasme reageerde ik hier op dat mij dit wel wat leek. Zo lief en overweldigend ook, ik kreeg dit mooi pakker opgestuurd.

Zoals je op de foto kunt zien een verscheidenheid aan producten voor een ontspannen nachtrust. Wij (mijn man en ik) hebben een difuser aangeschaft om de druppels (essentiële olie) uit te proberen. De difuser zetten wij een uur voor we naar bed gaan al aan zodat de slaapkamer zich kan vullen met de heerlijke geur van deze olie. Je raakt er inderdaad een soort van zen van. In combinatie met de roller die je meerdere keren kunt opsmeren op polsen en "slaap" is het een zeer aangenamen rustgevende manier om te gaan voor de "good night" vibe.

Onlangs heb ik de thee ook uitgeprobeerd, lekker én helpt zeker! Ik zeg wel eerlijk dat ik ietwat moest wennen aan de smaak. Mijn dochter gebruikt weleens tijdens stressvolle momenten valdispert, haar heb ik de tabletten Relax&Sleep meegegeven om te ervaren wat het voor haar zou doen. Slapen is haar hobby (hahahha) dus daar gerbuikt ze het niet voor, maar de rust die ze ervaart...de scherpte van de spanning gaat er zeker vanaf!

Voor ik vergeet, het relaxing silk eye pillow is een musthave! Ik gebruik die vaak. Niet alleen in de avond voor bedtijd, maar ook wel overdag als ik een moment van "chill" inlas. Even niets, even rust, hooguit een lekker kop thee naast je en chill. Dan is het echt heel fijn om dit op je ogen te leggen en een moment van totale ontspanning te ervaren.


Nu lijkt het net een verkooppraatje, dat is het NIET. Het is wel zo dat als ik enthousiast ben over iets ik dit graag met jullie wil en zal delen hier op Pienspower. Sharing is caring...snap je?