Gezondheidsbeurs

Ik verdiep mij al zeer lange tijd in alles omtrent fit zijn / gezondheid, mijn man begint langzamerhand zich ook steeds meer te verdiepen, om die reden zijn wij samen op stap gegaan. Al is mijn man écht geen beursbezoeker, toch ging hij mee.

Bij binnenkomst kun je gratis een plattegrond pakken waarop heel duidelijk tijden staan waar en hoe laat wat gebeurd. Want naast dat er allerlei stands zijn met verschillende producten die je kunt proeven / proberen en ontdekken en uiteraard kunt kopen tegen een korting, zijn er ook allerlei presenaties, workshops en kookdemo's.die je kunt bijwonen. Iedere dag weer een ander programma, dit programma is trouwens te vinden op de site van de Gezondheidsbeurs. Morgen en overmorgen, oftwel 8 en 9 februari zou jij nog kunnen gaan.Zo hebben wij even gekeken bij Radmilo Soda, Nora French, kookdemo van Matthijs Vrieze en een klein deel van de presentatie gegeven door Hans van Breukelen.

Zoals je kunt zien een verscheidenheid aan personen, wat het juist zo interessant voor je kan maken om verschillende meningen en invalshoeken aan te horen. Ieder zo zijn persoonlijke interesse toch?

Over de eerder genoemde Nora French wil ik toch even wat extra schrijven. Nast het feit dat ik dit een zeer vriendelijke vrouw vind, vind ik haar kookboeken hel erg prettig. Heerlijke gezonde recepten. Haar eerder verschenen boeken Gezond Fastfood en Pioppi hét kookboek pronken in mijn keuken. Naja pronken inmiddels kun je goed zien dat ze gebruikt worden. Maar nu heeft zij een nieuw boek uitgebracht ; Mixen is het nieuwe koken! Het- blenderboek, 101 gezonde & glutenvrije recepten. Ik heb het boek vandaag op de beurs aangeschaft en zelfs laten signeren door Norah. Super!! Binnenkort sta ik met dit boek en de blender zeker in de keuken om het een en ander te gaan maken.

Want als ik schrijf ; koffie-karamel trifles /mocktails /fruitige dorstlessers/spicy gazpacho/italiaanse muffins, ik wil nog wel even doorgaan maar het water loopt mij in de mond. Heerlijk!!

Wat ik al schreef er staan ook verschillende stands. Zo heb ik mijzelf naast het kookboek ook getrakteerd op de heerlijke thee van Yogi Tea en de sausjes van Callowfit. Het enige lastige wat ik had...keuze maken!

Bij de Yogi Tea nam ik 4 heerlijke smaken mee, althans ze klinken goed dus verwacht ik dat ook qua smaak, ik nam ook nog een flesje drink mee wat ik nog niet ken. Uitproberen ben ik dol op!! Zojuist heb ik de Choco-tea gedronken en die beviel mij zéker! En van de Callowfit heb ik er 6 meegenomen..uiteraard staan de zoete voorop. Zou ik soms een zoetekauw zijn?hahahahahaha

Wat wij ook nog zagen en ontdekten was een in te bouwen infrarood sauna, heel inetressant maar even sparen maar dat wel...net zoals we even flink moeten sparen voor een Softub, maar serieus voor ons een nieuw iets en tof dat wij er nu van weten. Zeker nu mijn lijf mij even ietwat in de steek laat klinkt dit alles wel heel erg aangenaam! Die softub zie ik wel staan hoor in onze tuin..wie niet?


Voor mij / voor ons was ruim 2 uur meer dan genoeg om er te zijn, maar als je zou willen kun je hier echt wel langer verblijven. Zeker omdat je een zeer gevarieerd aanbod hebt qua sprekers en demo's. Mocht jij nog gaan dit weekend? Heel veel plezier!!!


Liefs,


Carien