Bonjasky Academy

Het is al weer ruim een week geleden dat ik naar de nieuwe Bonjasky Academy in Hilversum ben geweest. Ik was daar op uitnodinging van EVDM agency.

Een academy als deze is er al in Almere, maar nu dus ook een vestiging in Hilversum en ik was een van de "influencers" die hierbij aanwezig mocht zijn. Het blijft (vind ik) speciaal om zoiets te mogen meemaken. En zeg nou zelf ..een clinic van

The Flying Gentleman himself Remy Bonjasky daar zegt niemand nee tegen toch? Een drievoudig winnaar van de K-1 World Grand Prix!

Bonjasky Academy is de grootste en meest vernieuwende Fight, Fitness & Health Gym van Nederland. Ik schreef er al een post over op mijn Facebook en Instagram, maar wilde hier toch echt een impressie geven ook! Het event heeft indruk op mij gemaakt, niet alleen het event maar ook de visie en missie die in deze gym heerst en welke vanuit Remy wordt gevoerd.


Mocht ik inderdaad besluiten te gaan kickboksen of mijn fitness op te pakken binnen een andere gym ga ik zeker overwegen om op en neer te rijden naar Hilversum, Almere is net een stukje verder voor mij maar zou anders ook een optie zijn. Ik voel mij prettig in zo'n positieve , energieke en sportieve omgeving. Wat daar werd verteld door Remy daar kan ik mij volledig in vinden. Daarbij verbaasde ik mijzelf hoe tof ik het vond om deze sport te beoefenen. Al waren het de beginselen, je moet ergens beginnen niet waar?

Bij de Bonjasky Academy worden zowel 'recreanten' als beginnende en allround sporters fysiek en mentaal uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. Precies waar ik mij graag in begeef. Of het nu gaat om kickboksen, boksen, mixed martial arts, fitness of power&conditie je bent hier op zijn plek als je sterker of beter wil worden. Er bestaan zelfs ladies only lessen!! Ben jij nu nieuwsgierig geworden na het zien van al deze foto's? Of door mijn enthousiasme? Check de site eens en geef je op voor een proeflesje! Ik weet zeker dat jij net zo enthousiast wordt als ik!!


Sportieve groet,


Carien