Introductie

Ben jij actief op social media? En dan in het bijzonder op Instagram? Ik heb mijn account Carien Steur nu bijna 3 jaar en deel daar mijn persoonlijke gebeurtenissen en verhalen en ups en downs. Gewoon zoals het is zonder filter. Geregeld doe ik mee aan winacties omdat ik dol ben op iets winnen en dol ben om nieuwe producten op die manier te kunnen ontdekken. Soms ook producten die ik al ken maar gewoon graag wil hebben "gratis". Tja, ik ben gewoon ik en Nederlands en alles wat gratis is is mooi meegenomen toch?

Naast dat ik soms dus wat win via winacties krijg ik heel af en toe ook via bedrijven iets toegestuurd. Over bepaalde producten ben ik mega enthousiast over sommige iets minder of gewoon niet, dat gebeurd zelden maar het gebeurd wel. Maar ik koop zelf ook wel eens iets uiteraard en dat wil ik ook graag met jullie delen. Voorheen als gastblogster bij Daaltjeswereld schreef ik daar mijn verhalen, nu ik dus recent heb besloten voor mijzelf te bloggen en niet meer als gastblogster dacht ik misschien moet ik dit dan anders doen?

Conclusie is dat ik waarschijnlijk via mijn blog zo nu en dan best een product zal benoemen of in de spotlights te zetten, gewoon omdat. Maar ik bedacht mij dat ik aan dit blog ook op de achtergrond een insta-account kon hangen. Al zijn ze niet gekoppeld ze hebben beiden dezelfde naam. Ik wilde er gewoon iets mee, met mijn enthousiasme over dingen. Dus zou tof zijn als jullie mij willen gaan volgen op Pienspower op instagram. En wie weet ontdek jij samen met mij op deze manier wel allemaal nieuwe dingetjes en producten. Zoals op mijn persoonlijke account het over van alles gaat, zo gaat dat bij Pienspower niet anders. Waar ik wat over wil vertellen vertel ik..yep..niets meer niets minder!

Mocht jij dit nu lezen en jij hebt iets wat je "gepromoot" wilt hebben? Stuur mij gerust een mail of dm, ik help graag daar waar ik kan.

Tot zover mijn introductie van Pienspower...let's go for it together!


Liefs,


Carien