STRESS BALANS

Het is al weer een geruime tijd geleden dat ik via HappyLife het supplement "stress balans" van Bional ontving. We leven momenteel in een tijd die, laten we zeggen anders gaat dan anders. In het hele begin moest ik toch wel even wennen aan alle veranderingen. Ik ben bijvoorbeeld overdag vrijwel altijd alleen thuis en nu in deze periode is het huis vol. Een man die thuis werkt, mijn zoon is thuis van school en mijn dochter woont weer tijdelijk bij ons en haar colleges gaan ook gewoon door. Voor iedereen moest een plekje gemaakt worden om het werk wat gedaan moest worden te kunnen doen.Mijn man heeft zijn werkplek op zolder in onze slappkamer gecreeërd, mijn zoon is op zijn kamer (dat is niet nieuw die zag ik al nooit al was hij thuis), mijn knutselkamer werd weer de logeerkamer voor mijn dochter, mijn dochter volgt haar colleges beneden in de woonkamer maakt daar ook al haar verslagen en opdrachten. En ik? Ik richtte een klein plekje voor mijzelf in de "rommelkamer" daarwaar wasgoed en al staat en strijk gebeuren...maar waar ik nu af en toe zit om een blog te schrijven en te knutselen/lezen of puzzelen. Nou goed al die veranderingen gaven bij mij onrust. Ik ga erg goed op structuur en dat was nu toch wel even helemaal in de war. Stress wil ik het niet noemen, want zo heb ik het niet ervaren maar innerlijke onrust zeker wel. Of dat nu te maken heeft met toch het "ouder" worden of de achtergebleven restjes van mijn burnout..geen idee maar het was er en mag er zijn maar graag het gevoel wat mideren zou fijner zijn. Een heel mooi moment dus om het supplement van Bional te testen.


  

Kort over dit supplement STRESS BALANS van Bional (eigenschappen) ;

Een zenuwachtig gevoel, spannende tijden of mentale druk? Bional STRESS BALANS draagt bij aan een geestelijke en lichamelijke ondersteuning bij tijdelijke stress-situaties. Het bevat Ahwagandha (Indiase Ginseng) dat gunstig is voor een goede mentale balans en het maakt minder stressgevoelig. Het ondersteunt het energieniveau en draagt bij aan rust en ontspanning. Eén capsule bevat 300mg Ashwagandha wortelextract.

1. helpt bij stress-situaties Ashwagandha

2. maakt minder stressgevoelig     Ashwagandha, Vitamine B11

3. ondersteunt het energieniveau   Ashwagandha, Vitamine B5, B12

4. ontspant en stelt gerust              Valeriaan, Ashwagandha

5. verbetert de concentratie             Citroenmelisse, Ashwagandha

hooggedoseerd in vitamine B5, B11, B12

Met ahwagandha, valeriaan en citroenmelisse

Een verpakking bevat 20 capsules, waarvan de aanbevolen dagdosering is 1 à 2 capsules per dag.


Ik ben 1 capsule per dag gaan gebruiken. Na mijn ontbijt, iedere ochtend neem ik er eentje in. Het duurde 2 dagen dat ik wel degelijk een verschil bemerkte in mijn gevoel. Het onbehaaglijke rare gevoel in de buik was weg. Na een dag of 4 bemerkte ik zelfs dat ik beter sliep. Nu ben ik nooit echt een goede slaper, dit in verband met de overgang en mijn fibromyalgie, maar van bijvoorbeeld 5x per nacht wakker worden word ik nu nog 2 keer wakker maar slaap ik ook weer gemakkelijk verder. Een hele winst dus!! Mijn energieniveau is ook veranderd, beter. Al durf ik daar niet geheel met zekerheid te zeggen dat dit door het supplement komt, maar het is natuurlijk wel zo dat als je je energie niet geeft aan de onrust dan krijg je energie terug. Dus indirect heeft Bional daar zeker aan meegedragen. Mijn strips zijn op, ik ga nu ervaren wat er gebeurd als ik het niet meer gebruik, al geef ik eerlijk toe dat ik sterk de neiging heb het te gaan bestellen. Ik heb mij toch wel heel fijn gevoeld tijdens, zou zo jammer zijn als de onrust weer terugkeert. Thuis is het allemaal nu "normaal/gewend" maar van buitenaf zijn er nog genoeg prikkels en veranderingen gaande. Dus beter blijf ik in deze heerlijke oase van rust. Of ik het zou aanraden? Ja. Mocht jij je herkennen in 1 of meerdere van bovenstaande punten dan kan ik het je zeker aanraden om te ervaren wat het voor jou kan betekenen.


Vriendelijke groet,


Carien