Farmed Today

Farmed Today, de nederlandse online "boerenmarkt". Gezond, vernieuwend, duurzame producten en in samenwerking met lokale bedrijven en ondernemers. De website die je hier zou kunnen bekijken is in het engels dat schrijf ik er bij deze even bij, dat je daar op bent voorbereid. Vorig jaar mocht ik van Farmed Today een groente box ontvangen en het beviel mij zo goed dat ik ben gebleven. Inmiddels ben ik een trotse "brand ambassador". Mocht je naar de site gaan, kun je mij daar ook vinden.

Op de site kun je een keuze maken uit "boxen" die bij je thuis worden geleverd mits je in Amsterdam woont. Sommige boxen kunnen zij om vers redenen niet buiten Amsterdam leveren. Zij staan niet alleen voor vers en gezond, maar gaan verspilling ook tegen. Dus mocht een product de winkel om welke reden dan ook (vaak om uiterlijk) niet redden dan redden zij het om het alsnog te verkopen maar dan is het beter de lijnen wel kort te houden. Zo supporten zij de kleine bedrijven en de lokale ondernemers. De site bevat nog heel veel meer andere producten die wel buiten Amsterdam gaan, zoals bijvoorbeeld de office fruit box of dried sausages in verschillende smaken van Brandt&Levie.

Ze zijn met hun boxen redelijk bekend geworden maar hebben afgelopen tijd niet stil gezeten in de ontwikkeling van hun diensten en producten en met het aangaan van samenwerkingen met duurzame bedrijven/ondernemers zodat er nu ook buiten Amsterdam geleverd kan worden. Zo hebben ze hun assortiment onder andere uitgebreid met hun eigen range (kruiden en wat te denken van hun eigen koffie), zie op onderstaande foto's.

Ik deed een vrije vertaling dat het gaat om een online boerenmarkt maar het is een streek (boeren)markt en tevens een zeer uitgebreide supermarkt. Farmed Today is en blijft groeien en blijft in ontwikkeling.

Je kunt er terecht voor foods , drinks, herbs&spices, oil&vinegar en een heleboel meer. Ook hebben zij een instagram account, waar je alle nieuwtjes en updates zou kunnen volgen @ farmedtoday . Inschrijven voor de nieuwsbrief op de site kan uiteraard ook om op de hoogte te blijven.

Mij hebben ze weer verrast met een box vol nieuwe producten, ik ben trots ambassadeur te mogen zijn van een berdijf wat zich zo inzet voor ontwikkelingen, duurzaamheid, steun aan lokale bedrijven en de ketting op deze manier rond houdt.


Dit blog is bedoeld om jullie op de hoogte te brengen van het bestaan van Farmed Today, puur informatief dus! Neem gewoon eens een kijkje van dit unieke bedrijf.


Liefs,


Carien