Collagen Beauty Drink

Een geruime tijd geleden alweer dat ik via MVPR. de Collagen Coffee van Physalis ontving. Het verhaal klonk goed, er was alleen 1 maar, ik drink geen koffie. Om er achter te komen hoe dit product werkt en of het werkt deed ik een oproep in mijn story op Instagram. Diegene die zich als eerste zou melden zou ik het opsturen, Joanne was diegene en zij ging voor mij de koffie drinken en ervaren.

Om die reden citeer ik haar ervaring ;


" Hoi Carien,


Ik he serieus het idee gehad dat mijn opgezette buik weg was. Mijn haren leken voller, zelfs manlief gaf dit aan. Mijn vingernagels zijn na 12 dagen sterker dan ze waren. En de middagdipjes waren zo goed als weg.

Dan mijn huid, ik heb niet het idee gehad dat mijn rimpels minder werden. Misschien wat lijntjes zachter. Maar wel dat mijn huid strakker leek, minder droog en gezonder. Niet trekkerig na het douchen.

Ben dus zeer tevreden over het product. Zou het zelf waarschijnlijk wel aanschaffen, alleen is de prijs dan wel weer iets wat mij tegen zou houden.

26 euro voor 12 dagen, is rond de 60 euro per maand. Ik ben dan zo iemand die dat niet voor haarzelf over heeft maar dat is persoonlijk.

Hopelijk heb je hier genoeg aan.

Groet Joanne "


De feedback van Joanne in combinatie met de informatie die ik kreeg over dit product komen aardig overeen. Hieruit heb ik geconcludeerd dat het zeker doet wat het zegt te doen. De waarde is voor een ieder persoonlijk inderdaad, daar kan ik geen advies in of over geven. Hieronder de informatie die ik ontving vooraf in een brief. Dit om jullie volledig te informeren over dit product. Let wel!! Joanne testte de Coffee drink, de boost heb ik niet ontvangen en om die reden kan ik of Joanne geen oordeel geven.


De introductie die Physalis dit voorjaar doet gaat om twee unieke collageendrinks waarmee je gemakkelijk een optimale hoeveelheid collageen kunt innemen (mits je een koffiedrinker bent).

*Collagen Coffee drink , die niet alleen zorgt voor een pittige koffiekick maar waarvan je huid ook een fikse collageenboost krijgt.

*Collagen Boost drink , een dubbelgedoseerde drink met twee soorten collagen die behalve voor de huid ook veel extra doet voor gewrichten, botten, spieren en kraakbeen.


Elk zakje Collagen Coffee bevat behalve een geurig 100% Arabica-blend instant koffie-extract, 5 gram gemakkelijk opneembaar Naticol collageen en kokos MCT poeder (Medium Chain Triglyceriden) voor extra energie. De drink kun je zowel aanlengen met koud als kokend water, ook kun je het toevoegen aan je favoriete smoothie of shake.


Elk zakje Collagen Boost bevat een extra hoge dosis pure collageen van 10 gram. Het bevat niet alleen de meest voorkomende type I collageen (Naticol), maar ook 40mg natuurlijk type 2 collageen dat afkomstig is uit het borstbeen van kippen. Dit B-2Cool collageen komt via de darmwand in de bloedbaan. Het werkt in op het immuunsysteem en zorgt er zo voor dat de afbraak van collageen in kraakbeen wordt afgeremd zodat je meer van deze cruciale bouwstof behoudt. Deze collageenboost is dus extra goed voor de huid, maar ook zeker heilzaam voor het behoud van gezonde gewrichten, kraakbeen, botten, pezen, haar en nagels. Mix de poeder met vruchtensap, koud of heet water of voeg het toe aan je smoothie.

Physalis is exclusief verkrijgbaar bij Holland&Barrett en webshop.

Prijs ;

Physalis Collagen Coffee € 26,00 (12 zakjes)

Physalis Collagen Boost € 28,00 (12 zakjes)


Liefs,


Carien