CIRCADIA

We kennen allemaal de term 'schoonheidsslaapje', maar denken er verder niet zo diep over na. Toch is slaap cruciaal voor de huid. Waarom? De huid kan ontzettend slecht tegen verzorging die niet in het juiste 'ritme' valt. Het circadiaanse ritme..schoonheidsroutine volgens de klok voor het beste resultaat.

Circadiaans ritme, oftewel de interne klok van het lichaam, regelt de 24-uurscyclus van biologische processen. Simpel gezegd ; het beheert alles in ons lijf. Onze hersengolfactiviteit, hormoonproductie, lichaamstemperatuur, bloeddruk en celregeneratie zijn allemaal gekoppeld aan deze 24-uurs cyclus.

Circadia werd opgericht door de wereldberoemde en wereldwijd erkende Dr. Peter T. Pugliese. Hij was een arts die na jaren onderzoek naar de huid, relevante informatie over productontwikkeling wist te achterhalen. In 2001 startte hij, na lang werkzaam te zijn geweest bij andere huidverzorginsmerken, met zijn eigen huidverzorgingslijn Circadia. De belofte van Circadia staat in het teken van juiste formulering om uiteindelijk resultaatgerichte producten die van puur plantaardig materiaal zijn geproduceert te ontwikkelen. Aan de hand van stamcellen, vitaminen en vooruitstrevende technologie├źn worden er combinaties ontwikkeld die zorgen voor optimale huidgezondheid en -schoonheid. De natuurlijke ritmes van de huid en van het lichaam zijn de kern van Circadia haar concept.


Via Houseofrebels kreeg ik de volgende twee producten opgestuurd om te mogen testen en ervaren ;

AquaPorin Hydrating Cream ; beschermt tegen vochtverlies, hydarterend.

Lipid Replacing Cleansing Gel ; revitaliserende reiniger.

Ze bevallen mij zeer goed, ik denk dat ik het net iets langer moet gebruiken voor een wezenlijk verschil maar ben wel zeer tevreden. Zelf ben ik ook zeer geïnteresseerd geraakt in de Vitamin C reversal serum. Dit serum is een anti-aging product. Beschermd je huid tegen vrije radicalen en maakt de huid strakker. Wat mij persoonlijk dus een zeer fijne en goede aanvulling lijkt op de twee producten die ik dus nu al heb van CIRCADIA.

Hieronder foto's van overige producten die er zijn van dit mooie merk, foto's met productomschrijving, want wellicht ben jij op zoek naar een goed huidverzorgingsproduct.


Liefs,


Carien