Boots, beauty

Wie mij al een geruime tijd volgt op instagram of facebook weet dat ik post over dat wat mij bezighoudt. Ik ben mijn social media al weer ruim 3 jaar geleden begonnen omdat ik mensen wilde informeren, motiveren en inspireren. Aan de interactie met mijn volgers te zien en te lezen wordt dit zeer gewaardeerd, waar ik zeer dankbaar voor ben. En om mijn posts uit te breiden ben ik erbij gaan bloggen. Ruim anderhalf jaar ben ik gastblogster geweest bij verschillende mensen, maar dacht ik wil graag verder op mijn manier en mij vasthouden aan mijn visie. Inmiddels zullen jullie gemerkt hebben dat mijn posts niet meer alleen gaan over sport, eten en gezondheid maar ook over lifestyle, health en beauty. En dan noem ik mijzelf "lifestyler" omdat ik mij niet richt op iets speciefieks, mijn interesses zijn nogal ruim zeg maar.

Zo nu en dan ga ik een samenwerking aan met een bedrijf dan wel probeer ik bepaalde producten. Dit doe ik wel overwogen, niet om maar te bloggen of te promoten maar omdat ik denk dat het bedrijf of product zijn extra "shine" verdiend. Zo ook de volgende producten die ik mocht ontvangen via Boots. Steeds vaker verdiep ik mij in de verzorging van mijn huid. Zoals ik vroeger zocht naar de producten die mijn huid lieten stralen toen ik jong was, zo nu ook de juiste en fijne verzorging tegen de toch wel ouder wordende huid.

Een kleine intro over Boots.eu mocht je hen nog niet kennen ;

Boots heeft al meer dan 160 jaar ervaring in Health en Beauty en heeft alles in huis op het gebied van gezondheid en welzijn en is 1 van de meest bekende en vertrouwde merken in Engeland. In 1849 opende john Boot zijn eerste apotheek in Nottingham. Zijn effectieve geneesmiddelen, fantastische merken en uitstekende service zorgden al snel voor een toenemende populariteit, die later door zijn zoon Jesse verder werd uitgebouwd. #bootsned


De producten die ik ontving, daarvan kan ik sowieso vertellen dat de geur van een ieder echt heerlijk is! Ik ben een "miep" als het gaat om geurtjes, als de geur niet mijn ding is dan probeer ik het al niet, al zou het dan nog goed zijn, ik haak af. Heel persoonlijk, maar ja dit is een review van mijn ervaring dus beter een eerlijk antwoord.

Laten we beginnen bij de Boots Live + Be Woodland Whisper Hand Wash ;

Wat ik al zei, het is een heerlijk geurende handzeep en je handen worden op een zachte manier gereinigd en tevens verzorgd. De geur is een combinatie van houtskool, kardemom, koriander en venkel. Ik heb de hand wash in de keuken staan, daar waar echt regelmatig handen worden gewassen. Nog een pluspunt om te vermelden vind ik is het schuim. Het schuimt goed en ook dat voelt zacht aan.

Boots Live + Be Captivating Pause Body Scrub ;

Kom tot een innerlijke rust met de geur van bruine suiker, jasmijn, kokosnoot en nootmuskaat. Scrub jij regelmatig? Ik scrub mijn huid minimaal 1x per week. Ik houd er niet van als de scrub "hard" aanvoelt, dat de scrubonderdelen te aanwezig zijn, als je begrijot wat ik bedoel. Deze scrub is er eentje die ik zeker nog eens ga bestellen. Zacht en fris. Je huid voelt echt heerlijk na het gebruik van deze scrub. Kan gebruikt worden voor het hele lichaam. Naast deze is er nog een variant te verkrijgen, kijk eens op de website van Boots.eu, klik hier.

Boots Organic Toning Spritz spray ;

Deze spray zuivert, herstelt en verfrist de huid nadat deze is gereinigd. Eventueel achtergebleven restjes make-up worden effectief verwijderd, terwijl het rozenwater de nodige verzorging en kalmering geeft. Goed opm extra te vermelden is dat deze 100% organic is en voor alle huidtypen. Deze spray is toch echt wel een favorietje. Naast bovengenoemde, gebruik ik 'm ook na het trainen. Ik train altijd in de ochtend, zonder make-up. Nu heb ik dus ontdekt en ervaren hoe fijn het is om deze spray op een watje te sprayen en dan mijn gezicht er mee te reinigen, zo enorm verfrissend en echt fijn. Dus wat men beloofd in hun omschrijving is ook echt zo. Daar houd ik van!!


Botanics Organic Facial Oil ;

   

Is een een hydraterende gezichtsolie die het vocht vasthoudt in de huid, door middel van rozenbottel zaden. Deze zaden worden geëxtraheerd en vervolgens gemalen om Omega 3 en 6 te verkrijgen, dit zijn essentiële vetzuren die de huid voeden. Het resultaat is een stralende, gladde huid en een egale teint. Geschikt voor iedereen. Advies is 's ochtends en 's avonds aanbrengen na het reinigen van je huid, gevolgd door je favoriete dag - of nachtcrème. Ik gebruik deze nu dan een kleine 2 weken en bemerk inderdaad een verbetering van mijn huid.


Nieuwsgierig geworden naar Boots producten? Check hier het instgram account of kijk op de website Boots.eu .


Liefs,


Carien