Fit en vitaal

Eenmaal per jaar verstuurt Kroon op het Werk een Fitbox. Ook dit jaar was ik één van de geselecteerde personen om deze box te mogen ontvangen. Vol met producten die een bijdrage leveren aan je weerstand en welzijn.


Neem bijvoorbeeld de deodorant van Borotalco;


Borotalco deodorant biedt effectieve, langdurige bescherming tegen transpiratie. Het krachtige microtalkpoeder, dat transpiratie absorbeert, reguleert de transpiratie en houdt je huid langer droog. Daarnaast biedt de microtalk een verfrissende en verzachtende werking op de huid. Borotalco bevat 0% alcohol en is geschikt voor de gevoelige huid. Borotalco werd in 1904 in Italië geïntroduceerd. Vorig jaar zag ik deze deodornt voor het eerst op een event. Ik kreeg er toen verschillende mee naar huis om te testen. Naast de frisse geur van bijvoorbeeld de Original (frisse citrusvruchten gecombineerd met de zachte geur van witte bloemen en talkpoeder) zo zijn er nog een paar meer in het assortiment. De Original, Invisible, Intensive, Pure en Active. Voor hem en haar. Mijn man gebruikt sindsdien geen andere deodorant meer! Hij heeft al verscheidene geprobeerd maar sinds een jaar wil hij geen andere meer, hij was heel blij met de 2 deo's in deze box, dat begrijp je wel.

Wat er nog meer in zat ;

*ElkeMelk , dit is melk per koe verwerkt en verpakt binnen 10 minuten na het melken, waardoor ongekend vers. Het is volle melk omdat het de hele melk van de koe is, qua gehalten varieeert het tussen de 2 en 6 procent. Dus van halfvol tot dubbel vol.Verkrijgbaar bij Albert Heijn.

* Purasana, plantaardige en lichtverteerbare erwteneiwit-shake verrijkt met vezels en superfoods. Zo heb je altijd een gezonde snack bij de hand. Voor mij was deze nieuw. Normaliter gebruik ik geen proteïne shakes, maar deze wel geprobeerd. Ik sport 4x in de week (krachttraining) en na mijn training heb ik een shake gedronken om de eiwitten aan te vullen. Ik was oprecht aangenaam verrast en overtuigd dat er dus ook lekkere/voedzame eiwit shakes bestaan. Inmiddels heb ik de shake al 3x gedronken na een training, vanmorgen nog zei ik "ik denk dat ik een bus ga betsellen". Verkrijgbaar in de natuurvoedingwinkel of op pursana.com

* Stegeman , vegetarisch broodbeleg

* Flora Plant , plant-based food.

* Servero , smoothie bowls. Hèt nieuwe tussendoortje gemaakt van 100% fruit of 100% fruit en groenten met een voedzame topping van pitten en zaden.

* Go Now, gembersap en gembershot.


De linkjes naar de site kun je vinden achter het desbetreffende product(naam) mocht je interesse zijn gewekt en je meer informatie zou willen. Ik ben absoluut enthousiast over allemaal. Over smaak kun je twisten maar gelet op de inhoud en de puurheid van de verschillende producten was ik zeer gemotiveerd deze onder de aandacht te brengen. Sharing is caring toch?


Liefs,


Carien